Professional

Permanentti

Permanentti on aina mukava piristys kun haluaa tukkaan huolettomuutta, muilla menee tukka sadepäivänä lättään, permisläisillä vaan piristyy! Permiksestä tuppaa tulemaa mieleen vähintäänkin afro, mutta se on vaan yksi monista vaihtoehdoista. Sitten on olemassa spiraali, eli korkkiruuvi, sekä laineet, eli todella loiva kihara, joka on  piikkisuoralle oiva vaihtoehto. Tämä alla oleva kihara on oma suosikkini, keski-isoilla puolilla, jolloin kihara on pehmeä, eikä säkkärä.

Kihara tukka tarvitsee paljon kosteutta, käytä hoitoaineena kosteuttavaa tuotetta. Laita vielä öljyä tai kosteuttavaa hoitotuotetta kosteaan tukkaan pesun jälkeen. Muotoilutuotteeksi sopii muotovaahto, kiharavoiteet, geeli tai märkälakka. Tukka harjataan märkänä, mutta ei enää kuivana. Kuivana harjatessa kihara hajoaa, jolloin se saa säkkärämuodon. Sensijaan voit sumutinpullolla suihkutella hiusta kosteaksi ja antaa sen taas palata muotoonsa.

Kun teen volymepermanentteja, se tarkoittaa, ettei varsinaista kiharaa haeta, vaan pehmennystä suoraan tukkaan, joka helpottaa volyymin saamiseen, mikäli ei jaksa föönata. Volyymikäsittely tehdään aina lyhyeen tukkaan.

Hiusten suoristuspermanentti tehdään kun halutaan luonnonkiharasta tai vanhasta permanentista eroon, loistavaa, että tämmöinenkin mahdollisuus on olemassa, eikö? Vaikka jokaisen luonnonkiharan omaavan tulisi olla ikionnellinen moisesta lahjasta💖